Hello,
Vad ca toata lumea spune lucruri bune despre ei, si am sa ma alatur si eu clubului:)
Sunt super profi cei de la Studio20, m-au ajutat si pe mine pe partea de engleza, deci nu ai de ce sa iti faci griji. Mult succes
Hei! Lucrez la Studio 20 de ceva timp și pot să-ți zic sincer că ai făcut o alegere bună 😊 Sunt profi, te învață tot ce ai nevoie, inclusiv engleză, și te ajută să crești pas cu pas. Și eu eram super emoționată la început, dar cu timpul devine totul mai ușor. Ai încredere în tine, o să fii ok! 💕
Buna, du-te cu incredere, o sa fie totul foarte bine. O sa gasesti o echipa gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie.
Buna,
Nu ai de ce sa iti faci griji. Vei avea ajutor pentru orice ai nevoie (inclusiv imbunatatirea nivelului de engleza). E o echipa foarte draguta, gata sa te sprijine oricand. Mult succes si spor!
Buna,
Si eu lucrez la Studio 20, vei avea cursuri de engleza care te vor ajuta cu perfectionarea limbii si suport care iti va fi alaturi in caz de orice. mergi cu incredere. pupici
Buna, lucrez cu ei de multi ani si mi-au fost alaturi la fiecare pas. Recomand cu incredere Studio20!