Buna! Am o întrebare va rog care a încercat software-ul Standard Studio și colaborarea cu Studioul Standard? Ați fost ajutate de trainarite cum promit? Am citit pe net că nu se ocupa de cele care fac de acasă, nu răspund la telefoane și le evita este adevărat sau se implică și ajută și fetele care lucrează de acasă. Locuiesc cu părinții dar vreau sa mi iau o chirie separat că sa fac de acasă în colaborare cu Standard Studio , se merită investiția ,adică o sa mi scot banii pe chirie macar? Sper sa primesc răspunsuri sincere din partea fetelor drăguțe care vor sa ajute și pe altele. Mulțumesc.
Buna noi suntem 2 fete avem locatie experienta te putem ajuta si aparatura daca esti interesata ma poti suna la nr 0735141170 sau lasa mi numarul si te sun eu
Eu sunt la Standard si imi place de traineritze, sunt ok si ma ajuta cu orice am nevoie si pot. Am inteles ca si de acasa se ocupa. Nu as crede ca evita pe cineva, din cat le cunosc eu pana acum. Eu am inceput din studio ca au venit minim garantat mai mare ca la alte studiouri si nici nu stiam deloc ce sa fac. Dar probabil ca am sa incerc si de acasa dupa ce imi iau banii astia garantati. Toate cele bune!!!
n-am auzit inca de ei
ooo, fix asta as vrea sa stiu si eu. Sunr seriosi cei de la Standard studio sau nu? Eu vreau sa lucrez de la studio, cel putin deocamdata. Cred ca lucratuld e la studio pune o limita mai clara intre viata persoanla si persona ta de pe cam..