Hey, eu am facut o luna non adult si merge, dar foooarte greu. Este de preferat sa faci adult in ziua de azi daca vrei sa ajungi la castigurile pe care ti le imaginezi.
Da de pe bune e pe bune. Trebuie sa stii bine engleza ca nu merge numai sa stai sa tastezi, dar altfel chiar poate sa mearga bine. O tipa care lucreaza in acelasi studio cu mine, dar pe non-adult facem cam 4000 de dolari pe luna.
cred ca aici depinde si de fiecare studio in parte pe ce site-uri aleg ei sa lucreze
Hello, eu lucrez de 2 ani la Studio 20 si fac videochat non-adult, iar lunar castig minim 3000 de dolari. E pe bune!
Hey, da exista si nisa de non-adult care e mai putin cunoscuta si sunt modele care fac bani doar prin conversatii, insa asa cum spunea cineva mai sus - tu alegi cat de departe esti dispusa sa mergi in partea de privat indiferent de nisa pe care o alegi (adult sau non-adult).
Hello! Da, chiar faci bani pe non-adult, dar este mai greu pentru ca iti trebuie nivel de engleza super avansat si sa nu ramai niciodata fara subiecte de discutie, eu fac la Studio20 de aproape un an si am avut incasari si de 4000 de euro. Daca iti place sa te documentezi pe diferite subiecte si esti vorbareata eu zic sa incerci, e super experienta.
Fac eu videochat 6 ore pe zi
unele fete care spun aici ca fac non-nude au filme super-hard la o simpla cautare pe google 🙂
Nu prea mai sunt persoane care să facă non adult și să facă și bani. Acum majoritatea oamenilor care pot face asta sunt pe Twitch.
Ce zice Beatriz e adevarat, non adultul si-a cam pierdut fanii de cand pe orice platforma de streaming poti face chestia asta fara nicio problema, si nici nu e la fel de "scump"
Buna! Eu cred ca e cam greu sa faci bani la non-adult oamenii vor sa vada ceva nu doar sa discute...asta o poate face si pe Facebook sau Instagram...Poti incerca aici unde sunt eu la ACM Studio o sa iti placa aici! Pup.