Hello! Ce faceti fetelor? Ma gandeam zilele trecute ca venitul meu maxim intr-o luna a fost de 9000 de dolari. Voi ati castigat mai mult? Va intreb ca sa stiu daca sa-mi dau silinta mai mult sau sa fac ce faceam si pana acum 😀 pupici
@lola eu am castigat maxim 14.000 de dolari. De obicei castig in jur de 10.000 pe luna. Pentru ce studio lucrezi?
Buna! Mie mi se pare ca tu castigi ft bine. La mine venitul maxim a fost de 5000 de dolari. Oare ce fac gresit? :))
Hello. Eu castig in jur de 7000 de $ pe luna, dar sunt multumita asa. Vreau sa am si timp liber.
Eu am castigat maxim 17.000 de dolari pe luna. In rest ma invart pe la 10.000
Eu cunosc stiu pe cineva care a facut 80.000$ într-o luna. A castigat multe surprize si a dat lovitura!
Nu cred ca trebuie sa te raportezi la un maxim pentru ca in acest domeniu nu exista limite. Mereu poti face si mai mult si mai mult!
Buna, pentru ce studio lucrati?
Se vede ca esti foarte muncitoare! Felicitari 😀 ,tine-o tot asa,faci bine ceea ce faci
Multumesc fetelor pentru raspunsuri! O sa incerc sa imi maresc veniturile, dar daca nu reusesc asta e. Ma multumesc cu ce castig. va pup!
Hello, Lola! Dragut subiect, sa stii ca si pe mine ma framanta aceasta idee. Sincer, nici eu nu am facut mai mult de 9000 de USD, dar imi doresc sa fac si mai mult. Am o colega aici la Studio care a facut 13.000 doua perioade consecutive si, sincer, mi-as dori sa fiu si eu la fel ca ea.