Merita sa fac mai multe ore in vara si sa imi planuiesc concediul in alta perioada? Stiu ca se zice ca se golesc site-urile in vara, insa as vrea sa aud experienta voastra
eu din ce am mai vazut anii trecuti, sunt si multe modele plecate, dar si multi membrii :))) deci e cumva la noroc, poti nimeri pe cineva care sa fie super misto, poti sa nu si doar sa pierzi concediul
nu stiu ce sa zic, mie cel mai prost mi-a mers ianuarie-februarie, in rest sunt multumita...daca simti nevoia ia-ti concediu, mai avem nevoie si de relaxare. altfel vom fi nevoite sa ne luam fortat, doamne fereste 😀 banii vin si se duc.
Vara daca fetele sunt in vacanta ai sanse destul de mari sa faci mai multi banuti si membrii noi, cel putin eu asa zic.
Buna fetelor ! voua cum va merge vara? la mn e foarte slow ... incepand cu sf lunii mai inceput de iunie
Buna fetelor ! Voua cum va merge vara? La mine este f slab ..... incepand cu sf lunii mai inceput de iunie ....
la mine pare ok... acum treaba asta e relativa, eu am mai spus, ce e ok pt tine poate nu e pt mine si invers.
E după cum îți e norocul vara. Sunt modele plecate dar sunt și membrii plecați în concedii. Dacă ai noroc și prinzi pe cineva bun, e foarte bine, dar dacă nu, și nu ai nici regularii tăi, atunci va fi tragic
a mers bine pana acum cateva zile :)))
hey fetelor voua cu va merge? eu de la inceputul lunii mai mult de 20 dolari la tura nu fac .....