Buna fetelor!
Sunt noua pe acest forum. Voiam sa va intreb cum stati cu traficul si banii in ultima parte a lunii aprilie? De asemene, cum va functioneaza LiveJasmin?
Eu de cateva zile, am inceput sa am un trafic foarte foarte slab, aproape de 0, spre deosebire de inceputul lunii care a fost mai acceptabil. Iar aplicația LiveJasmin imi functioneaza foarte greu, din cauza ei am lag peste tot si trebuie sa o tin inchisa.
Aveti si voi aceste probleme?
Cam peste tot a fost prost, indiferent de platforma pe care o folosești. Cel puțin eu asta am văzut la mine și la prietenele mele. Nu știu ce se întâmplă în ultima perioadă dar parcă 2023 nu a început cum trebuie în prima lui jumătate. Ce să zic, sperăm la mai bine și ne legăm de fondurile puse de-o parte în lunile mai bune momentan
Buna fetelor! Si luna aceasta foarte slab este ...anul acesta a inceput foarte prost de cand cu toate scumpirile , sa speram la mai bine desi nu cred prea curand
Buna! nici pe mfc nu mai merge nimic unde a fost cat de cat ok pana n martie
Din păcate și la mine e la fel, merge destul de slăbuț dar sper să iși revină cât de curând acuma că s-au mai stabilizat prețurile ar trebui să fie mai ok de luna viitoare