hei, recent am fost intrebata daca vreau sa vand o pereche de chiloti :))) mi se pare ireal ca e pe bune, credeam ca e doar asa... "un mit":))) vi s-a intamplat vreodata?
Am pățit de multe ori, și știu că unele site-uri au chiar un ”marketplace” al lor.
Heeei, daaa. De multe ori s a intamplat sa termin un privat si membri sa ceara lenjeria cu care am facut privatul. Ulterior am discutat cu colegele mele si am aflat ca de mult de practica asta. La inceput mi s a parut si mie putin cringe, dar acum chiar mi se pare o idee coool si destul de profitabil
Daa ..si eu am fost intrebata tot de mai multe ori ! E cat se poate de reala treaba cu lenjeria uzata ...in Japonia chiar se vand la aparate automate lenjerie cu aspect uzat/murdar !
wuuuuuut, asta cu japonia chiar nu o stiam :)))) previzibil totusi din partea lor la cum sunt ei, am avut si eu niste membrii si erau... mai deosebiti
buna
Cred că există fel și fel de oameni indiferent de țară, și dacă e să aibă un fetish d-ăsta dar să nu aibă de unde să cumpere, clar apelează la noi, modelele. Japonia e ceva de vis, chiar sunt ”mai deosebiți” membrii de acolo, așa cum spune și Lolla.
E un request intalnit destul de des :))) daca nu lucrezi pe platforme care au un marketplace special poti sa le trimiti personal, dar sa nu folosesti adresa ta personala de acasa ca si return address sau ceva
Buna. Este normal ca membrii sa vrea ceva mai personal de la tine. Acest lucru poate fi chiar profitabil si poate crea o conexiune mai stransa cu membrii. Asa ca nu te sfii sa trimiti astfel de articole membrilor tai. Insa ai grija sa folosesti corect sectiunile de vanzari dedicate ale site-urilor pentru siguranta ta.
Mi se pare foarte tare sa iti vinzi lenjeria! E o madalitate de a face bani din videochat extra. Incearca sectiunea de market place a site-ului de pe care lucrezi si vei vedea ca sunt multi membri interesati sa cumpere chestiute personale de la modelele lor preferate.
Da, este o idee faina sa vinzi lenjerie membrilor dar trebuie sa ai grija la transport si de asemeni lenjeria sa fie folosita ✌️