Buna! Fetelor voi ce program de lucru aveti? Pentru ca venise vara ma gandeam daca sa imi fac un program temporar de luni-vineri, credeti ca mi-ar afecta mult activitatea?
Buna! Depinde ce program ai avut inainte. Unele zile au mai putn trafic 🙁 Eu lucrez 5 zile pe saptamana si incerc sa prind si weekend, am observat ca e mai mult trafic pe site.
Buna! eu in general lucrez cu un liber, miercurea, insa cand mi le iau pe ambele, miercuri si duminica.
Eu am incercat vara trecuta sa lucrez doar de luni pana vineri si sincer, nu mi-a afectat foarte mult castigurile. Daca anunti din timp si iti educi membrii sa te gaseasca in zilele respective, se adapteaza si ei. Plus, e important sa iti faci timp si pentru tine
Daca vezi ca scade activitatea, poti oricand sa mai adaugi o zi sau doua cand simti ca e nevoie. E totul despre echilibru
Din experienta mea, zilele de weekend sunt cele mai productive. Te sfatuiesc sa nu renunti la amandoua, iti poti lua liber duminica-luni, de ex, si sa-ti ramana sambata lucratoare. mult spor!