Hey. Am citit ca Studio20 le ofera modelelor 5000 de lei in primele 3 luni. Stie cineva daca e adevarat?
Da, da, e adevarat. Iti pot spune sigur din propria experienta. Trebuie sa muncesti, nu sa te culci pe o ureche gandindu-te ca iti dau ei banii astia si sa te ambitionezi sa castigi si mai mult. Succes!
Buna, @patricia, chiar asa e. Depinde de tine ce faci cum ei si cum procedezi mai departe pentru ca poti face si mai multi
Hey. Eu lucrez pt Studio20 si am primit 5000 de Lei in primele 3 luni. Sunt ft seriosi, se tin de cuv cu tot ce promit.
Da. Chiar e. E drept ca e multa munca, ca in orice domeniu, dar merita.
Buna,da este adevarat 🙂
Buna Patricia, da este adevarat! Eu am doua prietene care au profitat de acest salariu garantat!
Multumesc chicas pt raspuns! :* O sa ma programez la un interviu. Sper sa imi placa!
Hello, chiar asa este, ti-o pot spune din proprie experienta. DAR conteaza foarte mult cat de perseverenta si ambitioasa esti... daca ai impresia ca doar o sa te latesti pe un pat si o sa curga banii, te inseli. Trebuie sa emani bucurie, sa fii foarte vorbareata si sa muncesti 8-9 ore de 5 sau 6 ori pe saptamana la inceput. Daca respecti tot ce ti-am spus eu, poti castiga si mai mult decat atat :D.