Sunt foarte curioasa in legatura cu asta. Hai sa dam drumul unui thread de povesti :))
Heei, eu una am fost asumata de la bun inceput. Stiam care imi sunt obiectivele, stiam cum pot face sa ajung acolo, asa ca mi-am luat inima in dinti si le-am spus. Totusi, faptul ca Studio 20 are o imagine atat de ok pe net m-a ajutat mult pentru ca ai mei stiau clar ca sunt in siguranta si ca totul e legal. E un job normal, trebuie sa vezi clar ce iti doresti de la viata si cum poti ajunge acolo. Si daca te judeca lumea nu e o problema, oricum nu ei te vor ajuta :))) pupici
inca nu 🙂
Hello! Mie mi a luat ceva pana le am zis. Am asteptat sincer sa fac si niste bani calumea cumva sa mi sustin argumentul daca tot le zic. Au fost ok pana la urma.
Eu le-am spus sincer, dar treptat. Am început cu ideea că lucrez într-un mediu online, apoi le-am explicat ce presupune jobul și cât de profesionist e totul. Au fost surprinși la început, dar când au văzut că sunt fericită, independentă și în siguranță, au început să mă susțină.
Eu le-am spus din prima. Nu a fost usor, dar am simtit ca e mai bine sa fiu sincera si sa-mi asum ceea ce fac. Le-am explicat ca e alegerea mea, ca sunt responsabila si ca o fac in conditii sigure. Au avut multe intrebari, dar pana la urma au inteles ca e important sa fac ce ma face fericita si independenta. Cred ca increderea in tine si sinceritatea conteaza cel mai mult 💯❤️