Buna tuturor! Fetelor, voi pe ce retea sociala va promovati cel mai bine? Mie mi-a scazut engagementul pentru postarile pe Twitter in ultima vreme. Ori membrii mei s-au mutat pe alte platforme, ori postarile mele nu mai sunt la fel de vizibile. Cum fac sa le readuc la normal? Multumesc pentru ajutor.
Incearca si pe Instagram, Reddit si TikTok. Trebuie sa functioneze una din ele!
Cred ca cel mai bine merge acuma TikTok-ul dar trebuie sa-ti faci cont pe subnise.. o sa-ti baneze contul daca specifici ceva legat de videochat pe TikTok
Eu ti-as sugera sa te focusezi tot pe Twitter pentru ca e cel mai prietenos cu postarile de tip +18. Probabil ti-a scazut engagementul pentru ca nu mai faci outreach/nu mai esti atat de activa. Ca sa-l cresti inapoi, incearca sa interactionezi cat mai mult cu alte conturi si sa postezi pe trenduri.
Twitter cred ca e cel mai bun dar cresti foarte greu..
Da si Twitter merge foarte bine!
Buna, Sophie. Eu cred ca pe Twitter si pe Instagram merge cel mai bine promovarea. Foloseste link-uri prin care sa redirectionezi membrii pe site-ul pe care lucrezi. Insa ai grija ca poti sa iti iei ban folosind direct link-ul de pe site. Sunt destule metode sa poti posta fara sa iei ban. Dar cum au zis si fetele mai sus - trebuie sa fii activa, sa raspunzi la comentarii, sa faci outreach ca sa ai engagement si sa cresti. Good luck!
Am gasit un site super fain, se numeste fetishlife.. merge incercat si acolo, e mult mai nisat pe ce ne trebuie noua!
Buna, eu stiam de fetlife ca este super ok si nisat pe ce ne trebuie noua. Acolo am gasit mambrii cu care am facut bani calumea