Salutare, tuturor! Vreau sa va intreb ceva legat de social media, voi cat de des postati? Adica aveti un cont real si unul cu pseudonim sau numai unul. Eu am un cont real si vreau sa imi fac profil cu pseudonimul pe care il folosesc, dar mi-e sa nu afle prea multa lume din cunoscuti. Stiu sa setez confidentialitatea, dar nici nu imi place sa postez toata ziua ce fac si unde ma duc. Parca nu ma simt eu ok. Voi cum faceti? :-s
Fa si tu poze doar cu fata, fara sa arati decorul ca sa se identifice unde esti. Legat de cealalta problema... stiu o fata care si-a facut un cont cu pseudonim si cand au gasit-o prietenii ei, le-a zis ca i-a furat altcineva pozele. Acu, nu stiu cat au crezut-o lol
Ai zis ca stii sa setezi confidentialitatea si nu accepti cereri de prieteni de la pers pe care le cunosti (daca cumva te gaseste cineva). Pozele si postarile sa fie disponibile numai pt cei pe care ii ai la friends. Si scuze dar nu stiu dak e bine sa faci poze toata ziua peste tot pe unde mergi. Poate faci cateva poze la plaja si in vacanta etc dar nu trebuie sa stie toti ce ai mancat tu de 3 ori pe zi. Nu te limita la poze, fi creativa! pup :*
Eu am cont cu pseudonim si postez cam de 2 ori pe zi. Mie imi merge foarte ok n-am avut probleme. Nu prea fac poze in camere, dar in afara de asta e ok. Pe langa cat de des postezi conteaza sa si raspunzi la comentarii si sa pui si ceva storyuri ca sa interactioneze lumea cu tine si tu cu ea.
Social media este un loc in care poti "agata" potentiali noi membrii. Odata ce am postat regulat am vazut si rezultatele, acesta cred ca este secretul:D
Fetelor, mersi mult pentru sfaturi :* o sa am grija cu Social Media.
Eu am si cont personal cu cont de model, p care postez de vreo 2-3 ori pe zi. E o modalitate super buna sa gasesti noi membri care sa cheltuie cu tine si sa iti intaresti legaturile cu cei pe care ii ai deja