Hei. Am si eu o mare problema, dupa cat timp intru in posesia banilor? Ideea e ca am inceput sa fac pe tura mai mult de 8-10$ si acum ma intereseaza procedura de primire. Fiind model nou nu am destule notiuni, dar as aprecia puuutin ajutor. muuultumesc
Te referi la dupa cat timp primesti banii de pe site ul pe care lucrezi? cred ca depinde de la platforma la platforma, dar in general cam la 2 saptamani
Transferul de la platforme se face în general de două ori pe lună, depinzând de perioada fiecărui site. În general perioadele sunt 1-15 și 16-31, dar depinde de la site la site
Depinzând de perioadele platformei pe care lucrezi, banii intră cam la două săptămâni. Legat de cum intră banii, pe fiecare site exită o secțiune în care îți poți introduce detaliile bancare. Presupun că vrei să plătești și taxele pe suma de bani pe care o faci, așa că trebuie la început de an să plăteși CAS, CASS și Impozit dacă treci peste plafonul de 12 salarii minime brute. Impozitul se plătește oricum și dacă nu depășești plafonul de 12 salarii minime brute.
da-o drq de treaba........ https://www.videochatforum.ro/stg/members/deniseb/
nici eu nu inteleg :)))))) acum e model nou, acum are 8 ani de experienta :)))))) nu inteleg pentru ce minte
minte pentru ce mint toate - reclama mascata la diferite studiouri sau atac la altele - cam asta e ideea pe toate forumurile de profil