Care vi se pare cea mai buna tura? Eu personal cred ca pe seara se fac mai multi bani dar si tura de zi are avantajele ei. Voi ce pareri aveti?

Buna, eu cred ca tura de zi e mai ok decat cea de noapte cu logare la 5 ca sa prinzi membrii buni din State
O sa incerc si eu tura de zi sa vad care e diferenta.. Din ce am vazut, pe zi lumea e mai mult pe vorba, se pot crea multe relatii pe nisa de love.. In schimb pe seara, e focus mai mare pe "actiune" :))
Ambele ture sunt ok dacă logarea se face la orele potrivite. Pe tura de zi cu logare la 5-6 am sau pe tura de noapte cu logare la 20:00 e cel mai bine din câte am observat.
Cred ca depinde ft mult pe ce site lucrezi. Spre exemplu, pe Flirt4Free valul de membrii online incepe la 5 dimineata si se termina pe undeva pe la 9-10
Buna!
Eu una am trecut recent pe tura de noapte, de la 20:00. Personal sunt mai multumita acum, simt o diferenta in ceea ce privesc traficul, membrii si încasările (bine inteles ca exista ture si ture la fel ca si ziua). Dezavantajele sunt ca este mai obositor mai ales la inceput si ca nu ai timp sa faci mare lucru in viata personala deoarece trebuie sa te odihnesti mult ziua si trece repede timpul. Cu toate astea prefer noaptea, mai ales in sezonul asta călduros.