Sincer o mare parte din categoria barbatilor sunt atrasi de femeile +30, conteaza sa stii sa te folosesti de atuurile pe care le ai
Go for it! Merita sa o faci, plus ca nu conteaza varsta, trebuie doar sa muncesti si sa ai ambitie
Sigur ca poti. Nu conteaza varsta. Conteaza ce stii sa faci, ce aduci nou, personalitatea ta etc.
hey, desigur ca poti! Cel mai mult conteaza atitudinea si sa fii ingrijita! Am avut colege de peste 35 de ani care faceau mai mult bani decat fete la 20 de ani!
Mult succes!
Heei, atat timp cat arati bine nu conteaza varsta, important este sa ai o atitudine buna, poti sa profiti de varsta ta sincer. suucces!!
poti sa faci videochat la orice varsta ??
Da, se poate fără probleme 😊 vârsta nu este un impediment deloc. Experiența, încrederea în tine și felul în care comunici contează mult mai mult, iar mulți membri caută exact asta. Dacă simți că e momentul să revii, go for it
Da, clar poti face videochat si dupa 35 de ani. Varsta nu e un minus, din contra, multe fete au succes tocmai pentru ca sunt mai mature, sigure pe ele si stiu sa comunice mai bine.
Daca ai mai lucrat inainte, ai deja un avantaj mare. Publicul cauta stiluri diferite, nu doar tinere. Conteaza energia, constanta si cum te prezinti, nu varsta din buletin 😊
Asa, ca o completare la ce am spus si eu mai sus, noi avem un model de 51 de ani, careia ii merge foarte bine pe nisa de milf, deci se poate face videochat si dupa 35 de ani!! Succes :*