Hei fetelor ma tot gandesc de ceva timp la cat o sa mai fac videochat. Nu prea am niciun plan pt dupa. Fac deja de 4 ani da sincer nu-as vedea mai mult de 5 facand asta. Voi de cand faceti si cand vreti sa va opriti?
Hei, din punctul asta de vedere sunt super recunoscatoare ca am ales Studio 20, mi s-au explicat de la inceput lucruri despre viata si am avut parte si de niste "educatie financiara". Ideea ar fii ca tu sa faci acest job atat timp cat te simti bine, dar si cat timp poti pune deoparte ori investi asa incat atunci cand nu mai faci sa poti avea un trai cu care te-ai obisnuit. Vezi ce obiective ai si cum poti ajunge acolo, iar dupa decizia va fii foarte simpla. Pupici
Pana am destui bani ca sa investesc intr-un business propriu care o sa imi asigure un trai bun toata viata - 5-6 apartamente in Bucuresti pe care sa le dau spre inchiriere spre exemplu.
Nu spuneti rau fetelor. Ma gandeam si eu sa ma bag pe partea de chirii. Adica sa cumpar apartamente si sa le dau in chirie dar a crescut asa mult pretul de cumparare ca nici nu stiu.
Eu o sa continui pana cand simt ca pot sa imi continui lifestyle-ul din business. Momentan castig bine si nu cred ca as putea trai cu mai putin. Vreau sa imi deschid un salon de infrumusetare. Gandeste-te la pasiunea ta si investeste, asa vei fi fericita si mandra de tine, CAUSE YOU DID IT!!