Fetelor voi cum va luati zilele libere? Eu sincer nu mai stiu cum sa mi iau, pana acum imi luam liber o zi marti, dar in ultima vreme parca mai bine imi merge in timpul saptamanii si in weekend nu prea.
La voi cum e ?
Eu lucrez cu 2 libere, marti si joi si sunt multumita. Trafic este dar depinde cum prinzi membrii de interes
Eu imi iau miercuri si vineri, nu prea imi iau libere legate pentru ca am observat imi afecteaza putin traficul.
Eu imi iau liber o zi din weekend deoarece e mai slow ...
Buna. In ultima vreme mi se pare ca in timpul saptamanii este mai mult trafic decat in weekend. Acum ceva timp era total invers si evitam sa imi iau liber in weekend. Acum optez pe varianta de liber in mijlocul saptamanii si o zi de weekend. De ex, marti/miercuri/joi si duminica. In functie de zilele in care ai un trafic mai scazut și incasari mai slabe, alegi ziua de liber.
Da, sunt de acord cu Kiara traficul este mult mai intens in cursul saptamanii decat in wekeend. Eu lucrez cu o singura zi libera sambata
Buna fetelor. Mie mi se pare ireal ca in weekend sunt atat de putine modele online, pe cand in cursul saptamanii ajung si la 10 000. Ma loghez in cursul saptamanii cat mai mult, iar in weekend prefer sa ma deloghez daca nu am trafic si sa recuperez intr-o zi a saptamanii.
Buna!
Eu imi iau tot weekendul liber deoarece eu personal nu reusesc sa ma odihnesc si sa imi fac treaba acasa intr-o singura zi libera. Eu lucrez doar in ture de noapte si mi se pare ca este mai obositor, odihna de zi nu se compara cu cea de noapte. Nu am probleme cu traficul la inceput de saptamana, dupa liber. Din contra, cel mai bun il am la inceput de saptamana. Spre finalul saptamanii, cam de joi, scade. Asa este la mine.