Cred ca uneori e tricky sa faci schimbari majore din impuls, pt ca poti sa risti sa nu se potriveasca cu tine anumite elemente, sa nu te flateze anumite culori etc. Schimbari mici din cand in cand e cel mai recomandat, pe mine ma ajuta suportul de la studio si ne gandim si alegem impreuna
Hello, eu sincer mai schimb cate una alta odata la cateva luni aproape jumatate de an. Incerc mai mult sa pun accent pe mine si nu pe camera. Dar sincer daca cumprei cate ceva in fiecare saptamana poti sa ai o camera super frumoasa in nu prea mult timp. Eu prefer sa arate bine asa ca imi cumpar diverse de la zarahome.
Hey, hey, eu imi schimb decorul cam de 2 ori pe an. Imi iau de obicei chestii basic care se pot completa ulterior sau muta dintr-un colt in altul. Folosesc chestii care sa ma reprezinte pe mine si pasiunile mele: fotografii, am chiar si un raft cu cateva carti, niste statuete cu zeite, beculete. Mi-am facut camera cozy shabby chic.
Heei, eu lucrez de la studio si e super simplu sa schimb aspectul camerei deoarece ma ajuta echipa de support. Cam o data la 2-3 luni incerc sa schimb mici detalii de efect, si in functie de tematica pe care vreau sa merg in acea perioada, dar si de starea mea de simt. De obicei inlocuiesc pernutele, sau mici obiecte de decor. Mult succes 🙂
Buna, la Jumbo poti gasi o gramada de chestii faine.
Hei, si eu ma confrunt cu chestia asta uneori, dar de asta imi place mult sa fiu la studio. Uneori cand vreau o schimbare doar cateva zile schimb camera cu o colega, ori imi mai schimb in camera mea pernele, anumite accesorii. E misto la 20 ca te lasa sa faci asta. Pupici