Hei fetelor am si eu o intrebare . Merita sa investesc sume mai mari in outfiurile pe care le port la studio ? voi ce parere aveti ? de unde va achizitionati outfiurile?
Hello! Da, normal ca merita! Iti poti exprima personalitatea prin outfituri si daca ai membriicarora le stii preferintele, poti sa ii atragi mai mult sa ramana cu tine online. Mie imi imi place mult ce au la Oh Polly, vezi la ei pe site daca iti place ceva! Multa bafta!
NORMAL!! O sa-si scoata banii pe parcurs 😉
Normal, calitata se vede, chiar si pe camera.... noi lucram cu imaginea iar aspectul fizic si tinutle sunt cei mai importanti factori!
Hello, eu cred personal ca merita sa investesti in care porti, intrucat membrii se uita mereu la tine si la cum esti imbracata. O rochie din material cheap care nu este lucrata bine se vede la o posta si iti da si tie vibe-ul de ieftin. Daca nu iti permiti sa investesti in ele, incearca sa optezi pentru haine pe care le-ai purta si pe strada sau cu iubitul, si asa impusti doi iepuri dintr-o lovitura. Succes!!!
Hei!
Eu zic ca merita. da e cam aiurea ca. nu le poti purta oriunde, dar iti scoti banii pe ele inzecit.
Din punctul meu de vedere se merita, pentru ca te vor ajuta sa faci si mai multi bani 🙂
Cu siguranta se merita sa investesti in outfituri, mai ales pentru ca membrii vor vedea ceva nou din cand in cand si vor deveni mult mai interesati de tine. Iti poti comanda outfituri super faine si la un super pret de pe BacktoBlack.ro
heei, merita din partea mea sa iti cumperi chestii mai calitative, intr-adevar daca am nevoie de ceva pt o singura data imi iau ceva ieftin, dar daca ma gandesc sa l folosesc mai mult pe viitor merg mereu pe calitate. Se vede diferenta. Pupici