Buna. Am nevoie urgent de un loc de munca. Am ramas fara job de cand a izbucnit pandemia si mi s-au terminat toate resursele financiare, asa ca acum ma aflu in imposibilitatea de a-mi mai plati chiria... Am tot cautat joburi, dar fara succes, asa ca m-am gandit sa fac videochat, dar as vrea sa gasesc un studio serios care sa ma invete pas cu pas ce trebuie sa fac si sa pot castiga minim 3000 de lei inca din prima luna, ca sa imi acopar chiria si cheltuielile. Ma puteti ajuta va rog cu o recomandare?
Buna, studioul la care lucrez eu ofera salariu de inceput de minim 5000 lei pe luna plus multe alte beneficii. Te sfatuiesc sa suni sa iti programezi un interviu la Studio20
Buna,
Te înțelegi foarte bine, este dezesperant că lucrează cu studio20 pentru bărbați, este legătura dintre studioul pentru femei contactalos cel mai bun studio, foarte profesioniști și ajută o parte a echipei 24/7 https://www.facebook.com/studio20live
salutari.
Inteleg prin ce treci. Poti sa incerci la Studio20. Sunt seriosi si profesionisti. Ai minim 5000 de lei din prima luna.
si eu recomand Studio 20!