Buna, fetelor ! As vrea sa ma apuc de only, mi-am făcut cont, urmează sa îmi creez și content. Voiam sa va întreb, voi cum procedați pentru promovare ? Ce platforme folosiți ? Sau cum ajung membrii la voi ? Multumesc pentru răspunsuri !
Buna, lasa-mi o modalitate de contact si o sa iti trimit o oferta pentru marketing.
Eu folosesc Twitterul foarte mult pentru ca ei sunt ceva mai permisivi cu nuditatea si continutul explicit. Postez aproape zilnic acolo content, imi pun link-ul la comentarii, etc. Si Instagramul e bun, dar mai mult mizez pe Twitter sincer.
La Twitter ma gandeam si eu, sincer. Cum sunt incasarile ? esti multumita?
Multumesc si spor la banuti!
Twitter, ai si ceva Reddit NSFW in care poti sa te postezi, canale de Discord, Telegram
Toata lumea face OF acum sincer, asa ca nu te astepta sa ai incasarile pe care le vezi in mass-media - tipele alea fac Only de la inceputurile inceputurilor, asa ca au o baza stabila de membrii. O sa incasezi ceva sume frumusele, but don't get your hopes too high :)) Succes! Daca mai ai nevoie de sfaturi poti sa imi zici :*
Multumesc mult, Mallorie ! :*
Mallorie, nu conteaza de cand faci OF. Conteaza strict cat de bine te pricepi la aducerea traficului. Un model cu care colaborez de 3 saptamani, de-abia incepand OF la inceputul colaborarii, scoate astazi intre 300 si 800 dolari pe zi, partea ei, in mana. Totul depinde de marketing.