Buna, fetelor! In ultima vreme am un vibe negativ, nu stiu de ce, probabil ca s-a acumulat oboseala. Puteti sa-mi recomandati si mie niste seriale de comedie? Vreau sa ma amuz si sa ma relaxez, poate asa ies din starea asta. Pana acum am vazut doar Friends. Daca stiti si alte seriale de acest tip, spuneti-mi si mie va rog. pupici
buna, Monica :* Iti recomand cu drag The Big Bang Theory, The office, Two and a half men sau daca preferi serialele mai vechi - Married with children (Familia Bundy). Si nu uita, rasul e cel mai bun antidot contra tristetii :* Capul sus! >:D<
Buna!
Recomand The Good Place si Brooklyn Nine-Nine!
Sunt geniale!
Golden Girls, Big Bang Theory si The Office - sitcomurile mele preferate!
Hello, o sa mentionez ca The Good Place chiar este foarte tare, ai mai putea sa te uiti si la Modern Family, mie mi-a placut la nebuine!
Big bang theory, How I met your mother si Grace and Frankie.
Mie mi-a placut mult serialul 2 broke girls. E ft funny!
perfect de acord cu Krysta, cele mai bune seriale de comedie, am ras o groaza.. + King of Queens. :))
Buna,
Recomand The Good Place si Brooklyn Nine-Nine.Sunt seriale de comedie foarte bune.
Salutari.
hello :* am obs ca toata lumea a trecut in perioada printr-un vibe dubios... si eu am avut o perioada in care simteam ca o sa innebunesc in casa, insa am reusit sa am o stare mai buna de cand am inceput si eu sa ma uit la seriale...nu am Netflix, dar ma uit la TV pe Comedy Central, au seriale amuzante si o sa vezi ca o sa ai o stare mult mai buna 😀
Hei,sper sa te ajute. Eu iti recomand ,,Good Girls,, E chiar tare serialul.
One day at a time. E despre o familie cubaneza, foarte amuzanta. M-am uitat de doua ori la el, asa de mult mi-a placut :))
Multumesc mult pt recomandari! O sa le iau la rand. Sper sa-mi schimbe starea...