Buna fetelor, astăzi am avut o zi destul de dificila, in sensul ca cineva mi a stricat ziua chiar de la prima ora și am rămas așa :))) faza e ca nu am mai avut chef de ei și am închis mai devreme, bănuți am făcut, aproape de cum fac mereu. Problema mea e, ar trebui sa ma simt vinovata când închid mai devreme sau îmi iau liber ? Voi cum gestionați ? Eu fac de acasă și in ultimele 2 săptămâni n am avut zi sa nu intru… de ce ma simt așa ?
hei, pai in principal patesti chestia asta fix pentru ca muncesti de acasa. practic, nu simti ca ai un program fix, pentru ca fiind acasa oricand ai un moment poti sa intri online. e normal sa ai si zile proaste, si mai bine sa iesi, te relaxezi. normal, nu faci din asta un obicei, ca altfel n o sa mai faci bani :))). dar cand situatia o cere, mai bine te indepartezi ca sa iti revii
Este important sa stii cand sa iti iei pauza. Cred foarte tare ca ne putem face si orele si banii, dar sa avem si cateva zile pe luna, pentru noi. De multe ori nu pretuim timpul liber pentru ca nu stim sa il valorificam cu ceva productiv, fara presiune. CA persoana in general ai nevoie de o activitate care chiar sa te faca sa te relaxezi, gen yoga, plimbari, petreceri, whatever you need ca ME TIME. Asa, timpul petrecut si online si in viata de zi cu zi va fi calitativ: daca esti prezent si relaxat/odihnit
Va Multumesc ! Am luat o pauza și am fugit puțin din oraș ! Va pup !