Buna, fetelor. Acum ca s-au deschis si saloanele de tatuaje, vreau sa imi mai bat ceva pe picior. Am tot stat sa caut ceva f tare cat am stat in casa si am gasit un design superb - nu pot sa dau poze decat dupa ce fac tatuajul 😛
Puteti sa imi recomandati un artist care se pricepe si la portrete si la abstract? Si vreau color 😀 ms ms :*
Recomand si eu pentru Brasov, Eli Tattoo Ink. Desi locuiesc in bucuresti, numai la ei merg cand mai vreau un "accesoriu" mic (sau nu) si dragut
Unde? Daca vrei in Bucuresti, eu am niste prieteni care lucreaza la Funky Tattoo. Am mers si eu la ei, chiar recomand 😉
@carlax si eu recomand Funky tattoo, mai exact pe Cezar (Cordo). Eu am un tatuaj intr-o zona mai "ferita", eram cam rusinoasa atunci si s-a purtat foarte frumos 😀 iar tatuajul a iesit foarte bine. 😉
Nu am auzit pana acum de Funky Tattoo, dar o sa arunc un ochi pe site-ul lor sau pe fb. Nu as merge pana la Brasov sa imi fac tatuaj, cred ca dureaza cateva zile ca sa il bata. Ar trebui sa imi iau concediu :)))
Ms de recomandari! :*