Insta e printre cele mai bune platforme prin care sa mentii interesul membrilor. Recomand!
Hello, poti sa convertesti followersi de pe social media pe LJ! Daca ai o prezenta online puternica si postezi in fiecare zi, lumea o sa iti scrie, asa ca ii poti redirectiona la camera ta - nu stii niciodata de unde sare un membru care este generos! Eu personal am mare grija de profilul meu de Instagram, si cateva persoane care m-au cunoscut prima data pe Instagram au devenit membrii pe LiveJasmin. Baftaaaa!
Eu folosesc foarte mult twitter si instagram, am adus foarte multi membrii, dar e un pic de munca, trebuie sa le trimiti teasers si tot felul de mesaje dragute, intr-un final, toti cedeaza 🙂
Da, da, social media, mai ales Instagramul, este un tool foarte de ajutor pentru a atrage membrii, 70% din membrii mei vin de acolo!
Hey! Foloseste twitter mai bine, instagram-ul nu e asa ok pentru strain. in schimb pe twitter poti atrage mai multi business man, if you know what I mean. E mult mai ok decat instagram-ul si mai usor de folosit. Bafta!
Social Media este viitorul, imaginea ta, cartea ta de vizita ca model ( pt viata personala recomand alt IG) De 2 luni de zile am inceput sa ma ocup si eu de el, o sa incep sa ii dau cat mai multa atentie deoarece am observat ca foarte multi membrii ma intreaba.
Hello!
Sigur ar merge. Trebuie doar sa aduni followeri si asta inseamna sa postezi mai des, cel putin la inceput, sa ai mereu multe story-uri si sa fii comunicativa cu ei.
buna.Cum as putea sa imi creez un cont de IG ca sa atrag membri in LJ?Am un cont de IG dar nu stiu cum as putea adauga followers care sa nu fie din Romania.Sunt noua in domeniu si nu prea fac mai nimic si as vrea sa incerc sa schimb asta.poate sa ma jute cnv pls?
Twitter sau snapchat... mult mai sigur