Care credeti ca functioneaza cel mai bine in ultimul timp?
Eu votez cu Flirt4Free 💕
Mi se pare ca freemium merge in ultima vreme mai bine decat orice altceva. Ma rog, e si din cauza celor de la LJ si schimbarilor lor din ultimii doi ani :)))
Eu zic ca cel mai bine merge combinatia intre flirt si strip, lucrand pe 2 situri este aproape imposibil sa nu ai trafic
Buna! Prefer site-urile freemium - Stripchat sau Flirt4Free atat pentru incepatoare sau cu experienta in videochat. Sunt singurele care garanteaza trafic permanent si dupa perioada de promo si ai mai multe sanse sa intri in top.
Heeey, pentru mine combinatia strip si flirt e fix ceea ce aveam nevoie si ce imi aduce bani cu adevarat :))) nu pot alege intre ele doua. in schimb, pe livejasmine nu m-am mai conectat de o viata
Cu siguranta Livejasmin nu mai e ce a fost candva! Cel putin in ultimele luni, cu concursul 1 milion, traficul a fost foarte imprevizibil si este clar ca tot traficul bun se duce spre studiouri. Au inceput sa favorizeze pe fata anumite modele. Tinand cont ca activez pe el din 2014, mi se pare inadmisibil sa am ore intregi in care nu am membrii in camera. Din punctul meu de vedere , nu este bun nici ca site secundar, pentru ca in momentul cand nu i mai acorzi atentia ta 100% ,se duce efectiv in cap. Ma voi orienta pe siteuri freemium, desi mi se par destul de grele ca interfata, insa cu combinatia stripchat+mfc+chaturbate am auzit ca se castiga foarte bine.