Ce trucuri folositi pentru a castiga cat mai multe tipsuri? Lucrez de doua luni pe un site freemium si nu am avut pana acum pe nimeni in privat, doar tipsuri. (BTW lucrez la Enjoy Studio nu stiu daca conteaza)
Si eu am fost la fel si m-am tot plans de asta pana am primit cel mai genial sfat: ZAMBESTE! Nu am crezut, dar am incercat si WOW merge! E simplu si chiar merge. Dr eu nu imi dadeam seama ca daca stateam serioasa in fata camerei, nu vroia nimeni sa intre in vorba cu mine. Cu cat te vad ca esti mai zambereata, mai pozitiva, or sa vrea sa te cunoasca mai bine/ Incearca si spune mi cum a mers 😉
Iti zic ce a functionat la mine, nu stiu daca merge la toata lumea, dar merita incercat. Am intrat pe camera aproape goala si ma imbracam incet cat le spuneam ca vin dintr-un private, ce misto a fost, ca mai vreau daca e cineva disponibil etc A functionat super bine, cand te vad ca esti incalzita se baga imediat in privat cu tine. Daca nu merge pnm te imbraci frumos si aia e, iti vezi de treaba k de obicei. Sa-mi zici daca merge (sunt sigura ca da)
Fetelor, cred ca articolul asta a fost scris special pt voi :)))
https://www.despre-videochat.ro/bani-din-videochat-pe-site-urile-freemium-p1/
Am lasat link dar are 3 parti si e foarte bine descris tot procesul. Hope it helps! :*
pe mine ma ajuta foarte mult sa fiu activa pe camera si sa vorbesc mult cu membrii. si energia si atitudinea conteaza mult 🙂