Buna all! Caut un site de femdon/findom, unde se merge pe fetishuri... Puteti sa imi recomandati ceva, de preferat din experienta voastra personala? Am incercat chaturbate pana acum, dar as vrea ceva mai profesionist si care sa imi aduca mai multi bani... Mersi in avans! :*
Buna @corina! Ai fi surprinsa, insa pe Instagram poti gasi multi fani cu care poti coresponda in privat contracost. Am vazut ca se practica pachetele de poze (cum ar fi pachetul de o luna .. cate 1 poza pe zi - timp de o luna trimisa fanului) sau filmuletele, cu pret pe un filmulet sau tot asa, pachet de o luna (cu un filmulet pe zi). Ca pret nu pot sa iti dau sugestii, tine de fiecare pers in parte cat vrea sa ceara. Fa-ti un profil care sa reflecte nisa in care activezi (pe ce fetish mergi) si sigur vei gasi persoane interesate! Succes!
@corina Insta e bun, dar daca nu vrei sa iti folosesti contul, incearca NiteFlirt si Findoms.com ?
Super buna ideea! Nu stiam ca se poate si pe Insta, abia astept sa incerc! ?
Voi ce fetishuri aveti? Pe mine ma sperie baietii care vor chestii perverse rau, dar un femdom parca ma incanta putin asa... :")