Ați auzit de decizia recentă a Curții Europene de Justiție despre cazul Westside Unicat? ( https://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=280072&pageIndex=0&doclang=RO&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=1977441) Mi se pare incredibil cum ANAF nu reușește să recunoască valoarea industriei noastre, care aduce atât de mult la PIB-ul țării. Se simte ca și cum eforturile noastre sunt constant subestimate. Asta ne mai lipsea... TVA suplimentar. Ce credeți despre impactul acestor decizii asupra muncii noastre?
Buna!
Nu stiu ce sa mai zic si despre asta. Pe mine deja ma streseaza DAC7. De parca nu mergea destul de slab, mai avem nevoie si de taxe in plus. Vom ajunge sa muncim doar pentru stat, site-uri si studio. Noi vom ramane cu ciuciu :))
Statul todeauna o sa doresca sa fac mai multi bani mai ales din industria noastra in care sunt bani
Ma asteptam sa se ajunga si aici dupa ce au crescut taxele si impozitele peste tot. Noi si cei care lucreaza in IT avem cel mai bine platite meserii si se gandesc de la noi au de unde sa ia. Culmea ca salariile lor raman mereu aceleasi. E nedrept.
Sunt total de acord cu Kiara, nu e corect ce se întâmplă, poate isi dau seama in final cat de importanta este industria noastra
Decizia CEJ este in favoarea studiourilor. Nu invers. ANAF ul a perceput abuziv TVA pentru videochat pana acum. De acum va trebui sa restituie sume foarte mari percepute abuziv pana acum.
era cazul, sa speram ca si ramane decizia