Hello! Am vazut ca circula o stire pe net https://www.go4it.ro/content/internet/free-live-sex-cams-19144738/. Voi ce credeti?
nu pooot sa cred!!! :O:O asta merita daca nu s-au dus unde trebuie, nu cred ca studioul meu ne-ar face asa ceva
pfff... nu mai zic nimic... saracele fete! de aia trebuie sa ai grija unde te duci..la ce studio..sau pe ce site uri iti faci cont..ca risti sa ajungi asa.
cred ca i-au dat in judecata toti studiouri, modele, membri, etc
Nu credeti tot ce vedeti pe net... unele zvonuri sau stiri de genu` sunt facute de concurenta ca sa defaimeze competitia si ca sa faca atat modelele, cat si clientii sa isi piarda increderea. Eu una nu cred ca au facut o greseala atat de stupida..ar fi culmea!
@bubu Nici eu nu as baga mana in foc ca e adevarat dar totusi au recomandat pe site clientilor sa isi schimbe parolele si datele de card :)))
Eu nu prea cred asta. Sincer, nu stiu nici ce sa zic. Trebuie sa fim foarte atente unde alegem sa lucram !
woaaa... eu cred ca mai degraba a fost spart site-ul.. chiar e prea de tot sa fie asa cum scrie in articol :))
Depinde foarte mult de fiecare studio si fiecare platforma folosita. Este destul de probabil sa se fi intamplat asa.
De aceea e bine sa faci research inainte sa te duci la vreun Studio! Trebuie sa stii unde te duci, de cine vei da acolo si la ce sa te astepti!