Fetelor, o cunoasteti personal pe fosta sotie a lui Kamara care a facut videochat? Eu am o prietena care a vazut-o la un event din industrie, era foarte afectata cu copilasul, macar incearca sa isi ajute copilul, nu ca altele care ii abandoneaza...
Mi se rupe inima... nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul ei...
Nu o cunosc personal, dar stiu de multa vreme cazul ei. gestul ei e admirabil, pacat ca in Ro sunt atatea prejudecati
da, stiu de mult cazul, a fost si la TV la Wowbiz acum cativa ani. Am inteles ca e una dintre cele mai bune modele si castiga o groaza de bani. Bravo ei 😉 E si f frumusica. Pacat ca n-a apreciat Kamara ce are langa el..
Saraca...macar a facut-o pentru copilul ei. 🙁 Nu imi place cand vad situatii de genul asta, dar ce sa facem, asta e viata
Asa, si care e problema lumii? Nu a stat la cersit,nu a asteptat sa-i cada banii din cer, a muncit pentru fiecare leut. Toata stima ei, ca a lasta prejudecatile deoparte si s-a gandit la necesitatile copilului pe termen lung!
Si videochatul, ca oricare alta profesie, este legal si nu vad o problema in asta. De ce sa nu isi creasca copilul cum trebuie.
Amoxicillin No Prescription Amoxicillin Without Prescription fnj.lkhc.videochatforum.ro.gia.rm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
Nu vad nici o problema cu asta. Nu da nimanui in cap. Face bani si isi intretine copilul.
Ce mentalitate, doamne. Si presa abia asteapta sa dea in cap cu orice stire de scandal. Macar femeia face bani multi, isi intretine copilul si nu asteapta de la nimeni nimic.
Ce iti e si cu presa din Romania care doar sa blameze si sa puna paie pe foc stie. Saraca femeie, ce o fi fost in sufletul ei...