Buna, eu fac deocamdata videochat in studio, dar nu prea imi convin conditiile. As vrea mai degraba sa lucrez de acasa. Aici fac cam 5000 de dolari lunar, credeti sa pot sa scot banii astia si de acasa?
Pentru ce studio lucrezi? La Studio 20 ai incercat?
Nu prea cred ca poti sa scoti de acasa. Plus ca la studio te ajuta si support-ul si ceilalti din echipa. Acasa mi se pare ca exista tendinta sa fii neglijenta. Ai incercat la Studio20?
5000 poti sa scoti. am o prietena care face videochat de acasa si castiga cam 6000 de dolri pe luna.
La ce studio lucrezi in acest moment?
Nu poti face suma aceasta de acasa. La studio ai tot suportul de care ai nevoie si o gramada de tool-uri care te ajuta sa castigi atat
Depinde la ce studio faci si ce comisioane sunt, pe mine acasa nu ma avantaja sa fac, dar de cand sunt la Studio20 a inceput sa imi mearga mai bine, am suport din partea lor si chiar lucreaza profi
In general, de acasa este mai greu sa te ridici la castigurile pe care le poti face intr-un studio, deoarece fara o echipa care sa te sustina, sa iti atraga atentia asupra unor lucruri care iti pot scapa sau poti ajunge intr-o situatie in care sa ai nevoie de putina ghidare, etc. de asemenea pot aparea probleme tehnice care la un studio se rezolva imediat. Parerea mea este ca e mult mai convenabil la un studio, unde te poti concentra pe membri in loc de alte detalii marunte