Puteti sa imi recomandati cateva studiouri din Bucuresti? Vreau sa ma angajez si as vrea sa am cateva recomandari de la pers care au mai lucrat acolo. Si daca stiti vreun studio la care se poate lucra si de acasa. ms.
hey! La Studio 20 se poate lucra si de acasa dar cel mai bine e din studio. castigi mai multi bani si te ambitionezi mai tare. Eu zic sa te programezi la un interviu. pupiki
Hey! Si eu recomand tot Studio 20! Este foart profesionist si ai indrumarea necesara chiar daca iti doresti sa lucrezi de acasa !
Hei! Si eu recomand Studio20!
Buna. Eu recomand Standard Studio. Sunt sigura ca o sa vezi diferente enorme! 😉
Recomand Studio20 am lucrat atat in studio cat si de acasa in colaborare cu ei ,am fost foarte multumita
Buna! Eu iti recomand Standard Studio. Colborez cu ei de aproape un an si sunt foarte multumita.
Eu sunt la Studio20, dar lucrez din studio, insa au si contract pentru lucratul de acasa si sunt super profi
Bună
Ma poți ajuta te rog sa îmi spui ce mi-ar trebui ca să fac videochat acasa?
Pe ce ar trebui sa intru sa descarc
Bună , eu și echipa mea îți putem oferi posibilitatea de a lucra de acasă.
Îți oferim 50% + 10% pentru fiecare recomandare care duce la alăturarea uni membru nou.
Îți oferim tot echipamentul necesar + instalarea și configurarea lor.
Buna, imi poti da, te rog, mai multe detalii despre tine si echip ta?
Mai este valabil? In ce oraș? As vrea sa lucrez și eu de acasă împreuna cu iubitul sau singura!
Cateva firme de videochat unde pot lucra acasa,pentru baieti in special sau care accepta si baieti
Hei! Eu colaborez cu HomeStarlet! este un studio care colaboreaza exclusiv cu modele de acasa! Sunt multumita pana acum de ei!