Caut colega videoch...

Notifications
Clear all

Caut colega videochat Bucuresti

5 Posts
2 Users
0 Reactions
3 Views
(@andrewadrid)
Active Member
Topic starter

[#1203]

sunt un baiat de 27 de ani , educat cu facultate in limba engleza , corporatist de cativa ani , foarte chipes , 1.74 , slim fit 67kg , definit. Un gentleman care respecta femeile si le adora si sunt foarte sincer. Mi s a luat de munca de sclav , vreau si eu ca toata lumea sa incep un side-business de videochat cu o fata care doreste sa faca bani . Am apartamentul meu in Bucuresti , loc suficient pentru orice tip de aparatura si ambianta. Daca ai experienta in domeniu e si mai bine pentru ca eu nu am mai facut asta niciodata.

Posted : 07/07/2022 8:24 am
(@beatriz)

Cred că poți începe să faci asta și singur, iar dacă nu ai experiență un Studio te-ar putea ajuta pe partea asta. Știu că există și un studio de băieți în București, ai putea să te interesezi puțin pe partea asta pentru că merge și solo pe mai multe platforme, nu doar ca și cuplu

Posted : 07/07/2022 9:17 am
(@andrewadrid)
Active Member
Topic starter

0725154901 whatsapp

Da Beatriz dar din cate am inteles nu faci mai nimic singur si cu studio-urile nu ma inham. M am interesat de aparatura si as putea sa am tot ce trebuie si sunt genul de om care go big or go home.Nu vreau sa ma apuc de o treaba si sa o fac la nivel mediocru

Posted : 08/07/2022 7:56 am
(@beatriz)

Am înțelees. Măi, good luck with that, sper să găsești o tipă care să fie dispusă să facă asta. În principiu ai putea să faci cu iubita, dacă ai, pentru că ar fi cel mai ”natural” pe cameră. Pentru că până la urmă în industria asta contează foarte mult ce transmiți. Și doi străini făcând sex nu știu cât de ”natural” e... Trebuie să existe și chimie ca să ”go big”.

Posted : 08/07/2022 8:11 am
(@andrewadrid)
Active Member
Topic starter

Iubita nu am ca s a indragostit de altul acu vreo 2 ani , dar mai stii cum ma pot indragostii de tipa cu care ma apuc de videochat ? ? oricum nu mi fac sperante prea mari. Mai degraba as deschide o agentie de videochat/onlyfans/modelling

Posted : 18/07/2022 11:06 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?