Notifications
Clear all

videochat

3 Posts
3 Users
0 Reactions
52 Views
(@Anonymous)

[#1247]

bunaa! sunt noua in acest domeniu și , ca atare, rog o persoana care e disponibilă sa mi spună câteva lucruri referitoare la încasări, membrii , site etc. mulțumesc! <3

Posted : 09/08/2022 1:05 pm
(@evelinelemy)
Trusted Member

Buna Kim! esti in locul potrivit! Sunt foarte multe de spus despre industrie. Site-urile sunt diferite, in functie de personalitatea ta si ce esti dispusa faci, la fel si incasarile. Te poti uita, pentru inceput, pe diferite site-uri: LiveJasmin, Flirt4Free, Stripchat, Chaturbate, AdultWork sa vezi ce se intampla, ce fel de modele sunt, ce fac modelele samd. Sau, iti poti cauta un studio si nu mai trebuie sa-ti bati capul cu toate informatiile astea de la inceput: ce site sa aleg? cati bani fac? cum fac bani? ce echipament am nevoie? samd

Posted : 10/08/2022 8:30 am
 Anee
(@aneevelvet)
Eminent Member

Bună! 😊 La început este normal să ai multe întrebări, toate am trecut prin asta. Legat de încasări, nu există o sumă fixă, pentru că depind de foarte mulți factori: timpul petrecut online, consecvența, platforma și experiența. În ceea ce privește membrii, la început este important să ai răbdare și să înveți cum să comunici cu ei, pentru că asta face o diferență foarte mare în timp.Dacă începi într-un studio serios, profită de traineri și pune-le toate întrebările pe care le ai. Ei te pot ajuta să înțelegi mult mai repede cum funcționează site-urile și cum să eviți greșelile de început. Mult succes! ❤️

Posted : 06/08/2026 5:49 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont