Notifications
Clear all

Incasari august

7 Posts
7 Users
0 Reactions
14 Views
(@stella)
Eminent Member
Topic starter

[#574]

Fetelor,
Am observat ca in luna august incasarile mi-au scazut pe zi ce trece, desi in continuare fac aceleasi lucruri care inainte imi aduceau bani... Pareri?

Posted : 03/09/2021 5:55 pm
(@sophydavis)
Trusted Member

Buna,

Acelasi lucru cred ca ni se intampla tuturor. De obicei luna august este luna vacantlor. Foarte multi membrii parasesc site-urile ca sa mearga in vacanta si e mult mai greu sa ne memntinem incasarile. Asta e ceea ce am observat eu pe parcursul anilor.

Posted : 13/09/2021 8:47 am
(@sabrinak)
Honorable Member

Si eu am avut aceeasi problema. Probabil e ce zice Sophy. Nu prea avem ce sa facem 🙁

Posted : 17/09/2021 11:08 am
(@Anonymous)

e luna de concediu ?

Posted : 20/09/2021 10:37 am
(@Anonymous)

Buna fetelor cum va merge in septembrie? Observ ca si luna aceasta merge slabut ca luna trecuta

Posted : 20/09/2021 10:37 am
(@ginam)
Trusted Member

Heei, eu cred ca depinde de multe lucruri. Am observat intr-adevar si zile slabe in august, dar si zile foarte bune. E posibil sa fi fost din cauza faptului ca multi erau in vacanta, dar oricum, ne intoarcem pe drumul cel bun zic eu, mai ales daca toata pandemia o sa ne afecteze iar

Posted : 21/09/2021 11:51 am
(@patriciap)
Reputable Member

Hello, stai linistita ca la toate ni se intampla momentan. Asa e in fiecare an, vara de obicei e slabuta pentru ca toata lumea e plecata in vacanta. Din toamna normal trebuie sa se intoarca lucrurile la normal 😀

Posted : 21/09/2021 12:19 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont