Notifications
Clear all

O tura buna

6 Posts
6 Users
0 Reactions
65 Views
(@lollagodiva)
Noble Member
Topic starter

[#1010]

hei fetelor, uneori ma gandesc ca am inceput sa nu prea apreciez ce am, oricat as face parca nu sunt multumita. voi cam de la ce suma considerati o tura ca fiind buna?

Posted : 08/04/2022 4:12 pm
(@Anonymous)

>$200

Posted : 12/04/2022 11:19 am
(@Anonymous)

La fel ca si SaraH, tot ce e peste 200$ consider chiar o tura buna

Posted : 12/04/2022 12:39 pm
(@camillaford)
Active Member

Pai da, dacă faci 5000 pe o tura și nu e singura data când reușești (bravo ție!), e normal sa fie plictisitor când câștigi mai puțin... Găsește alta motivație ?

Posted : 03/08/2022 8:05 am
 Anee
(@aneevelvet)
Eminent Member

Cred că fiecare are altă definiție pentru o tură bună. 😊 Eu încerc să nu mă raportez la o sumă fixă, pentru că sunt zile foarte bune și zile mai slabe. Dacă mă compar mereu cu cea mai bună zi pe care am avut-o, ajung să nu mai apreciez rezultatele normale.

Pentru mine contează mai mult să fiu consecventă și să trag linie la finalul săptămânii sau al lunii. Așa parcă nu mai pun atâta presiune pe fiecare tură în parte și mă bucur mai mult de progres.

Posted : 20/07/2026 6:40 pm
(@sierrakrane)
Eminent Member

Cred că depinde mult de obiectivele fiecăreia. 😊 Eu încerc să nu mă compar cu zilele în care am avut încasări excepționale, pentru că nu pot fi toate la fel. Dacă la finalul turei simt că am fost constantă, mi-am făcut treaba și am avut o evoluție bună, consider că a fost o zi reușită. Important este să ne uităm la rezultatele pe termen lung, nu doar la o singură tură, altfel ajungem să nu mai apreciem progresul pe care îl facem.

Posted : 21/07/2026 5:49 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont