Eu cred că încă este loc pentru ambele. 😊 Platformele de selling content au crescut mult, dar experiența oferită prin live este diferită și mulți utilizatori caută în continuare interacțiunea în timp real. Domeniul s-a schimbat și probabil va continua să evolueze, însă nu cred că va dispărea. Până la urmă, cele care sunt constante, se adaptează și își construiesc o comunitate au în continuare șanse foarte bune să obțină rezultate.
Eu nu cred că selling content o să înlocuiască videochatul. Sunt două lucruri diferite și fiecare are publicul lui. Mulți preferă în continuare interacțiunea live și sunt dispuși să plătească pentru asta. Industria s-a schimbat de-a lungul anilor și probabil va continua să se schimbe, dar nu cred că va dispărea. Important este să te adaptezi și să mergi în pas cu ce își doresc membrii.
Eu cred că industria o să se schimbe, dar nu o să dispară. Sunt de câțiva ani în domeniu și mi se pare că, oricât de multe platforme noi apar, conexiunea reală și interacțiunea live rămân greu de înlocuit. Cred că modelele care se adaptează și își construiesc propriul stil vor avea în continuare loc.