Notifications
Clear all

Atentie

8 Posts
6 Users
0 Reactions
7 Views
(@lollagodiva)
Noble Member
Topic starter

[#1239]

Recent ma gandeam, voi cum mai faceti sa atrageti atentia membrilor? uneori am camera plina, dar nimeni nu prea vorbeste, ma gandeam sa mai fac niste chestii ca sa ies cumva din tipar sa ii fac sa fie super interesati

Posted : 03/08/2022 9:10 am
(@jessiedobrick)
Estimable Member

Eu cand am probleme ca se plictisesc de mine si nu mai interactionam vin cu tot felul de idei si jocuri pe camera, cel mai bine am reusit sa interactionez cu ei cand am facut o ruleta pe o aplicatie si la un anumit numar de credite ofeream tot felul de premii pe care le aveam in ruleta.
Mult succes cu ideea asta xoxox

Posted : 30/08/2022 11:04 am
(@lollagodiva)
Noble Member
Topic starter

daaa, chiar am mai vazut chestia asta pe la fete. o sa vorbescu cu cei de la suport sa mi faca si mie setarile sa am asta cand am nevoie :))

Posted : 31/08/2022 9:33 am
(@beatriz)
Estimable Member

Ideea cu ruleta chiar sună extrem de bine. Am mai văzut la alte modele și baloane umplute cu bilețele și la x credite spărgeai un balon într-o anumită culoare și fiecare culoare avea diverse provocări

Posted : 02/09/2022 10:02 am
(@Anonymous)

Sunt atât de multe idei pe care să le punem în practică acum. Contează doar să fim creative, că asta îi atrage pe mulți. Bune ambele idei, și cea cu ruleta, și cea cu baloanele

Posted : 05/09/2022 3:40 pm
(@deniseb)
Reputable Member

Hmm. nici nu stiu cu ce sa incep. Cred ca in prima instanta iti pot sugera sa ti stabilesti o conexiune cu ei sa dezvolti o ,,relatie", cel putin eu asa functionez si imi merge de fiecare data cand am membrii noi in camera pe care vreau sa i fidelizez. In ceea ce priveste privatele sincer ma mai inspir de la alte moodele si incerc tot felul de lucruri noi, show-uri la oglinda, in dus, etc

Posted : 20/10/2022 3:56 pm
 anna
(@annamaria)
Active Member

buna,are cineva cont chaturbante de vanzare?

Posted : 24/10/2022 11:52 am
(@lollagodiva)
Noble Member
Topic starter

Hei anna, vezi ca era un thread pe forum fix despre asta

Posted : 01/11/2022 12:32 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau