Notifications
Clear all

Back-up

6 Posts
5 Users
0 Reactions
4 Views
(@lollagodiva)
Topic starter

[#1182]

heei, voi aveti vreun plan de back up, in caz ca vreti sa va lasati de chat sau ca n o sa mai mearga? nu mi pun problema pt viitorul apropiat, dar nu stii niciodata in viata :)))

Posted : 24/06/2022 9:33 am
(@Anonymous)

Eu una mi-am format niște fonduri de Urgență și siguranță care să îmi acopere toate cheltuielile pe 6 luni și pe lângă asta investesc în niște fonduri

Posted : 24/06/2022 10:10 am
(@deniseb)
Reputable Member

Sincer daca nu o sa mai mearga, o sa intru in fondul de urgente cum a spus si Sonia, si apoi m as apuca de only ca sa fiu sincera.. Momentan sunt in lucru cu un business, si nu mi as imagina cum ar fi sa castig banii atat de greu cum o fac alti oameni (no offense) pe salarii minuscule

Posted : 27/06/2022 2:00 pm
(@lollagodiva)
Topic starter

daa asta e o idee super buna, cred ca dupa ce trece vara o sa incep si eu sa fac asa. multuu :*

Posted : 27/06/2022 2:00 pm
(@beatriz)

De când am început jobul ăsta am început să îmi pun bani de-o parte, și mi-am cumpărat între timp și câteva apartamente ca să am partea de venit pasiv. Gândiți-vă la viitor când începeți jobul ăsta, pentru că anii se duc și trebuie mereu să te gândești și la viitor.

Posted : 20/07/2022 8:15 am
(@evelinelemy)
Trusted Member

Beatriz mi se pare o idee foarte buna! Acest income pasiv cred ca este cea mai buna solutie la momentul actual. Si eu am salvat bani si ma pregatesc de o investitie. Am tot auzit de OnlyFans dar momentan vreau sa ma focusez pe camera cat imi merge bine, iar cand voi avea mai mult timp, sa ma ocupsi de OF

Posted : 21/07/2022 8:19 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?