Ce fetis recomandat...

Notifications
Clear all

Ce fetis recomandati?

25 Posts
22 Users
0 Reactions
93 Views
(@Anonymous)
Topic starter

Am inteles ca foot fetish e destul de simplu si sunt f multe metode prin care poti fi creativa. O sa incerc foot fetish luna asta sa vad cum merge 😀

Posted : 29/07/2020 1:20 pm
(@adira)
Trusted Member

E bine sa ai un fel de CV pe care sa il umpli, si sa incerci putin din fiecare pana iti gasesti nisha. Sa vezi ce atragi si ce te avantajeaza.

Posted : 09/10/2020 1:58 pm
(@Anonymous)
Topic starter

@adira ai dreptate, e f bine sa testezi si sa ai experienta cu fiecare aspect al domeniului. Eu am incercat fumat si foot fetish in ultima perioada. M-am axat mai mult pe foot fetish fiindca mi se pare mai simplu si parca mai multi membri au fantezii cu picioarele mele <3

Posted : 28/10/2020 2:14 pm
 AvaE
(@avae)
Trusted Member

Eu am incercat pe fumat si am vazut ca merge. Cel putin pentru mine.

Posted : 03/11/2020 11:21 am
(@anays)
Estimable Member

Sunt multe fetishuri foarte usor de satisfacut, doar ca nu sunt atat de populare. Dar vei avea un avantaj daca te vei axa pe mai multe nepopulare, sunt deja multe fete care sunt pe foot fetish!

Posted : 03/11/2020 11:21 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Pentru mine a prin foarte bine rolul de dominatrix

Posted : 08/06/2026 2:57 pm
(@sarahvellmont)
Active Member

Eu n-as recomanda sa te fixezi prea devreme pe o nisa anume, as zice sa incerci mai multe (asta iti ofera si multa flexibilitate) si vezi apoi care ti se potriveste cel mai bine. Eu, de exemplu, am ales sa ma axez mult pe zona de role plays, dar asta dupa ce un an si jumatate am tot experimentat cu mai multe :))

Posted : 17/06/2026 1:17 pm
(@lollagodiva)
Noble Member

Sincer, nu cred că există un răspuns universal. Unele fete fac bani frumoși pe smoking, altele pe roleplay, feet sau domination. Cred că depinde foarte mult de personalitatea ta și de publicul pe care îl atragi. Eu aș testa mai multe lucruri înainte să cresc numărul de țigări pe zi. 😅

Posted : 18/06/2026 5:34 pm
(@diannabellaroze)
Eminent Member

Mie imi plac paypigs :d pe umilinta 🙂 

Posted : 18/06/2026 6:59 pm
(@jessicaa)
Eminent Member

Eu nu cred că merită să alegi un anumit tip de conținut doar pentru că este „la modă”. 😊 Din ce am observat, rezultatele cele mai bune vin atunci când te axezi pe ceva care ți se potrivește și în care te simți confortabil. Membrii își dau seama destul de repede când ceva pare forțat. Mai bine îți construiești un stil autentic decât să faci ceva doar pentru că este popular la un moment dat.

Posted : 08/07/2026 12:59 pm
Page 2 / 2
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont