Ce tura preferati

Notifications
Clear all

Ce tura preferati

4 Posts
4 Users
0 Reactions
1 Views
(@deniseb)
Reputable Member
Topic starter

[#951]

Pun intrebarea asta mai degraba pentru modele vechi, daca sunteti pe aici fetelor mi-ati fi de ajutor. Mi-as dori sa lucrez pe noapte insa imi este frica sa nu imi dauneze pe termen lung. Cum v-a afectat schimbarea programului si vedeti vreo diferenta in incasari?

Posted : 21/03/2022 11:54 am
(@lollagodiva)
Noble Member

heei, eu personal am inceput pe tura de noapte acum 3 ani, iar acum sunt pe tura de zi:))) tura de noapte e misto pentru ca mna, e zi in america practic:)) in rest, eu simteam ca nu mai am timp de nimic, toti prietenii mei munceau ziua, deci si cand aveam liber nu prea puteam face nimic, plus ca somnul de noapte e cel mai bun. Se fac destui bani si pe zi, important e sa fii tu ok

Posted : 22/03/2022 2:17 pm
(@Anonymous)

Bunaa, eu prefer tura de zi pentru ca am timp sa fac si lucruri cu prietenii si pot sa fiu mult mai implicata in lucruri pe care le faceam si inainte de a incepe asta. Am incercat si tura de noapte dar cum nu sunt cea mai mare pasare de noapte, mi s-a parut destul de obositoare pentru mine. Conteaza sa vezi ce se pliaza pe programul tau si ce functioneaza cel mai bine pe stilul tau de viata

Posted : 23/03/2022 4:08 pm
(@Anonymous)

noaptea merge mai bine ❤️

Posted : 25/03/2022 9:34 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont