Prietenii intre mod...

Notifications
Clear all

Prietenii intre modele

21 Posts
19 Users
0 Reactions
6 Views
(@aubreynova)

Hello, imi pare rau sa aud experienta prin care ai trecut, sper sa nu ti se mai intample. Comportamentul de genul difera de la om la om, niciodata nu stii la ce te poti astepta din partea lor - exista persoane care ar face la fel ca prietena ta, si persoane carora nu le-ar pasa ca primesti mai multi bani decat ele. Sfatul meu este sa tii cont mereu de linia fina dintre prietenie si colege de munca, asa nu o sa mai simti dezamagire cand o sa ti se intample ceva de genul. 🙂

Posted : 15/10/2020 5:27 pm
(@Anonymous)

Se pot lega prietenii, dar cateodata e indicat sa pastrezi distanta. apar invidii de care sigur nu ai nevoie

Posted : 23/10/2020 4:05 pm
(@sabrina)

Sincer, eu nu prea cred in prietenii intre modele. Poate cel mult prietene de un pahar...

Posted : 27/10/2020 4:49 pm
(@Anonymous)

Eu sunt la Stuidio20 si fetele sunt foarte ok aici. Nu am avut probleme cu nimeni, ne intelegem bine. Rar mai vine o fata care e rea sau nu se integreaza si nici nu socializeaza cu noi. De obicei pleaca repede fetele de genul.

Posted : 03/11/2020 11:21 am
 AvaE
(@avae)
Trusted Member

La inceput mi s-a parut imposibil sa ma imprietenesc cu restul fetelor, dar acum deja ma inteleg bine cu multe dintre ele. De obicei vorbim de ce se mai intampla la munca, dar evitam discutia despre membrii. Pana acum pare sa fie ok. Deci cred ca sunt ok prieteniile, dar trebuie legate cu grija.

Posted : 03/11/2020 11:27 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Hei! Din experiența mea, prieteniile între modele pot fi faine, dar și delicate. Uneori, când începi să ai succes, apar și invidiile — mai ales dacă cealaltă persoană se simte "amenințată". Nu o lua personal. Concentrează-te pe parcursul tău și păstrează lângă tine oameni care se bucură sincer pentru reușitele tale. 💕✨

Posted : 10/06/2025 1:56 pm
Page 2 / 2
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?