Problema numarul 1

Notifications
Clear all

Problema numarul 1

5 Posts
5 Users
0 Reactions
2 Views
(@lollagodiva)
Topic starter

[#1275]

Hei, pentru voi care e problema numarul 1 in viata de model per total?

Posted : 05/09/2022 11:33 am
(@evelinelemy)
Trusted Member

factorul psihologic. fac jobul de ceva timp si nu ma mai simt obosita pt ca lucrez prea mult sau ca ma trezesc prea devreme. nu ma mai oboseste faptul ca sunt activa constant. dar membrii au inceput sa ma oboseasca psihic.

Posted : 08/09/2022 8:01 am
(@deniseb)
Reputable Member

Hello. Problema primordiala pentru mine ar fi PROGRAMUL. Eu lucrez pe tura de noapte si nu am reusit inca sa gasesc reteta unei vieti ordonate si linistite, in sensul in care nu ma acomodez cu activitatile de pe zi, dormind doar ziua cateva ore sunt in permanenta obosita si traiesc pe un alt fus orar :))). Pe de o alta parte programul de noapte ma avantajeaza ca bani, trafic si membrii. Sunt zile cand efectiv nu pot sa ajung la tura pentru ca sunt foarte obosita si stiu ca nu as da randament. Deci cred ca asta ar fi cea mai mare problema pe care o intampin ca model

Posted : 12/10/2022 11:49 am
(@Anonymous)

Factorul psihologic e și la mine, pentru că trebuie să fii constant conectată la jobul ăsta, și se adună stresul.

Posted : 13/10/2022 8:06 am
(@Anonymous)

Problema mea cea mai mare e ca nu reusesc sa fiu total presenta...cel putin nu atat de mult cat mi-as dori ! Am momente in care intervin tot felul de gaanduri legate de viata personala cand sunt online si nu ma pot concentra ! As vrea sa ma pot detasa complet de viata personala si sa nu ma las cuprinsa de ganduri cat timp sunt online !

Posted : 13/10/2022 8:06 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?