Vreau sa fac videoc...

Notifications
Clear all

Vreau sa fac videochat (baiat)

6 Posts
4 Users
0 Reactions
2 Views
(@Anonymous)
Topic starter

[#117]

Hello! Ce trebuie sa fac ca baiat ca sa incep o cariera in videochat?

Posted : 03/06/2020 12:07 pm
(@peter)

Buna, am inceput sa fac videochat de cateva luni si ca si tine am avut aceeasi intrebare la inceput. Am decis sa ma duc la un studio pentru ca tot ce stiam eu era cum fac fetele. Tot ce pot spune este ca la baieti este diferit fata de fete. Conteaza sa ai un corp destul de lucrat si trebuie sa stii limba engleza. Acum, din ce am vazut, modelele sunt diferite - nu sunt numai baieti plini de muschi, dar majoritatea arata ok la corp. Totul depinde stric de tine - daca vrei sa faci de acasa sau de la studio, desi recomand de studio pentru ca trebuie sa stii si ce siteuri ti se potrivesc si ai nevoie de un trainer ca sa te ajute. Mie mi-a luat ceva timp sa ma acomodez si de aceea recomand un studio. Dar repet, depinde de tine si de ce crezi ca poti face.

Posted : 03/06/2020 1:05 pm
(@Anonymous)
Topic starter

Da, la un studio vreau si eu sa merg ca sa mai scap de alte "batai de cap" care ar putea sa se iveasca. Mersi de raspuns, tocmai am programat un interviu pentru luni. Zi faina!

Posted : 04/06/2020 5:32 pm
(@Anonymous)

@loverboyx sa ne spui si noua cum te gasim ca sa iti dam niste sfaturi 😛

Posted : 09/06/2020 1:43 pm
(@Anonymous)

Salutare Peter-daca este real, avem același nume. 😁
Eu nu am posibilitatea de a merge la un studio, îmi poți recomanda câteva sau macar un site cu care sa încep? Care e cat de cat ok ca model masculin?

Posted : 06/11/2023 7:08 am
(@Anonymous)

Salutare, și eu sunt in aceeași situație, doar că nu am posibilitatea să merg la un studio. Ceva sfaturi? Chiar și de un site ok ?

Posted : 06/11/2023 7:08 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?