A incercat cineva https://www.4love.ro/product/dildo-jet-de-sperma?gclid=CjwKCAjwoMSWBhAdEiwAVJ2ndjgPCycMX3X5MD9SS22YIIlAk1O-eFgOpMWmohOaq7DHODktwvPYsRoCQIkQAvD_BwE ?Mi se pare o idee super tare
da, am eu unul, cu o pompita de care strangi si sare lichidul pe care-l pui :)) e fun, dar eu am avut multe solicitari sa imi sara peste fata si dupa fiecare privat a trebuie sa stau sa imi retusez machiajul si iti consuma din pauza mult asa, dar e fain sa ai unul pentru membrii aia speciali
da, sunt de acord cu jessie :))) e misto asa pe final de tura ca sa stii ca te demachiezi si pleci acasa:))
Prea mulți băieți cu fetish pe Facial, deci da, bun pe final de tură când știi că nu e o problemă dacă îți strici machiajul, altfel vei pierde mult timp.
Buna fetelor.
Ma intereseaza sa cumpar jucaria John, e acel manechin/corp barbatesc(corpul de la sold pana la gat) ce are incorporat si dildo!
Are vre-o fata? De unde ati achizitionat? Merci frumos!
Buna! Nu stiam despre aceasta jucarie, o sa mi-o achizitionez si eu pentru ca am multi membri fierti pe facial
Buna, am mai văzut-o în showuri la alte modele pare destul de interesanta, cred ca o sa mi-o cumpăr si eu
Bunaaa. In general eu folosesc jucarii mai feminine, am observat ca le place asta. Dar ideea e buna, daca te regasesti si iti place mai messy
Ce alte jucarii ati mai incercat si v-au ajutat ?
Intrebare:Ce punem in ele?
As vrea sa incerc si eu, am cativa membrii care au fantezia asta si nu prea am cum fara. Are cineva idee cat de mult se strica machiajul cu el ? :p