Ce culoare de par s...

Notifications
Clear all

Ce culoare de par sa aleg

9 Posts
9 Users
0 Reactions
2 Views
(@jessycap)
Topic starter

[#116]

Buna fetelor!

Ma tot bate gandul sa imi schimb culoarea parului, dar nu stiu ce sa aleg. Voi ce ati observat ca are cel mai mult succes?

Posted : 03/06/2020 12:07 pm
(@Anonymous)

Pfff nu cred ca brunetele au mai mult trafic decat blondele :))) Asta tine numai de tine si de ce iti place tie. E bine sa mai schimbi culoarea parului si coafura din cand in cand ca sa arati fresh, dar cam atat. Asa ca poti sa alegi orice iti place tie :*

Posted : 03/06/2020 1:37 pm
(@Anonymous)

E important sa te simti bine in pielea ta, asta aduce cei mai multi clienti! ? de aceea, te-as sfatui sa alegi culoarea parului si in functie de ce iti place tie. Siii... ca sa-ti raspund la intrebare, mie mi se pare ca roscatele sunt irezistibile ?

Posted : 03/06/2020 5:49 pm
(@Anonymous)

Daca vrei sa faci o alegere strict pe videochat, clar ceva crazy! Mov, turcoaz, roz, albastru... toate prind super bine ma gandesc eu pentru ca oamenii vin pe videochat pentru fantezii si o culoare nebuna te transforma in fantezia ideala hihi

Btw, eu sunt satena si imi merge bine, nu ma plang, dar nu stiu cat de mult se datoreaza parului haha

Posted : 03/06/2020 6:00 pm
(@krysta)

hello :* hmmm, eu zic ca daca simti nevoia de o schimbare de look, mai bine investesti in niste peruci, asa poti sa iti schimbi culoarea cat de des vrei si nu iti deteriorezi nici parul 😀

Posted : 04/06/2020 9:49 am
(@dhalia)

Perucile sunt cea mai buna varianta, si asa esti si mai ersatila, nu se "plictisesc" nici membrii, nii tu de tine toata ziua pe camera.

Posted : 07/07/2020 5:22 pm
(@sarahw)
Trusted Member

Si eu ma gandesc sa imi fac o schimbare de look, insa imi este frica sa nu cumva sa imi distrug parul. Credeti ca e mai indicat sa optez pt niste peruci?

Posted : 23/07/2020 7:33 pm
 Nina
(@nina)
Eminent Member

@sarahw eu folosesc peruci si sunt ft multumita. asa aduc ceva nou in timpul show-urilor, fara sa imi ard parul sau fara ma vopsesc intr-o culoare care nu imi place

Posted : 06/10/2020 4:07 pm
(@mallorie)

Buna, cred ca varianta cea mai buna este sa alegi o culoare de par care te avantajeaza si te face sa te simti bine in pielea ta! Self confidence-ul mi se pare cel mai atractiv la o femeie. Sfatul meu este sa te duci la un salon profesional (eu ma duc la Geta Voinea si mereu am ascultat de sfaturile hairstylist-ului... si niciodata nu am regretat). Intreaba acolo ce culoare te-ar avantaja cel mai bine, pentru ca hairstylistii iau in considerare 1000 de factori si iti ofera cea mai buna varianta. Bafta! 😀

Posted : 09/11/2020 5:39 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?