Ce planuri aveti du...

Notifications
Clear all

Ce planuri aveti dupa videochat?

8 Posts
8 Users
0 Reactions
3 Views
(@amada)
Topic starter

[#338]

Hey! Eu fac de cativa ani videochat si, desi sunt multumita acum, ma gandesc ca in doi-3 ani o sa-mi doresc o familie, copii, si nu prea se "pupa" cu aceasta meserie. Insa nu stiu ce as putea lucra dupa! Nu am terminat facultatea si singurul loc de munca a fost videochatul. Voi ce planuri de viitor aveti?

Posted : 24/09/2020 5:24 pm
 AvaE
(@avae)
Trusted Member

Hei! Eu strang bani acum cat fac asta ca sa mi pot deschide o afacere. Asta mi-ar placea sa fac cel mai mult dupa.

Posted : 25/09/2020 5:03 pm
(@alecsa)

Buna. Eu vreu sa imi deschid un business. Dupa ce am lucrat in videochat, nu cred ca as mai suporta un sef care sa ma bata la cap :)) eu zic sa strangi bani si sa-ti deschizi ceva

Posted : 25/09/2020 5:04 pm
(@Anonymous)

Eu trag tare ca sa strang bani de o afacere, dar vreau sa se ocupe iubitul meu de ea. Eu as vrea sa fac un copil -doi si sa am grija de ei.

Posted : 25/09/2020 5:05 pm
 Simo
(@simo92)
Active Member

Ola! Eu vreau sa ma mut in Spania, sa traiesc acolo. nu stiu exact ce job as putea sa-mi gasesc dar stiu limba bine. ador tara asta, clima, peisajul, mancarea - totul mi se pare wow!

Posted : 25/09/2020 5:05 pm
(@roberta)

Eu vreau sa fac doi copii :)) asta e planul meu 😀

Posted : 29/09/2020 3:36 pm
(@amelyafit)

Hei, eu sunt indragostita de fitness si ma gandesc sa imi deschid o sala. Acum fac cursuri de antrenor personal si nutritie si imi doresc tare mult sa ma axez pe asta. Plus ca primele cliente vor fi colegele de breasla ?

Posted : 23/10/2020 4:08 pm
(@megan)

Hello, eu imi strang bani ca sa cumpar mai multe apartamente si garsoniera in Bucuresti, iar apoi sa le dau spre chirie. Cred ca este o investitie buna, deoarece imboliarele mereu vor fi la putere si vor conta. 😀

Posted : 03/11/2020 11:32 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?