Unde gasesc si eu niste cizme lungi din piele naturala? Sa fie peste genunchi, mulate, si cu toc subtire. Vreu sa le port in timpul showurilor, dar nu am gasit nimic sa-mi placa pana acum. Ms.
Eu imi cumpar de pe epantofi. Ajung repede si pot fi returnate in caz ca nu ti se potriveste marimea 😉
Buna. Si eu am cateva perechi bune tot de pe epantofi si am incercat si Assos.com - comanda vine repede si taxa de transport e mica.
daca nu gasesti pe site-urile recomandate mai sus de fete, poti sa incerci si pe Fashiondays sau pe CCC. pupici :*
Si depurtat.ro are o gama larga, te poti uita si acolo!
Eu am de la Mei. Nu sunt din piele, dar sunt lungi si mulate si le ador la propriu. Le-am purtat deja 2 ierni si rezista bine.
Vezi daca gasesti la Aboutyou, ilpasso, tezyo.
Eu mi-am cumparat de pe Reverse. Au modele super faine la preturi mai mult decat decente.
Hello, daca iti si doresti sa le probezi in magazin, ti-as recomanda sa te duci la Zara si H&M deoarece in fiecare sezon au niste cizme foarte faine de piele :). Din mediul online, imi iau de pe reverse.ro sau Mineli - au o multime de modele si e imposibil sa nu gasesti cateva care sa iti placa!