Instagram sau twitt...

Notifications
Clear all

Instagram sau twitter?

6 Posts
6 Users
0 Reactions
2 Views
(@jessycap)
Topic starter

[#249]

Buna fetelor! Ce preferati si ce credeti ca merge mai bine? Eu am observat ca Instagram parca e mai ok decat Twitter si ca adun membrii de acolo.

Posted : 22/07/2020 4:51 pm
(@Anonymous)

Eu prefer Twitter... e mai putin restrictiv decat Instagramul ?

Posted : 22/07/2020 4:59 pm
(@beatriz)

Cel mai bine este sa te focusezi pe membri americani, iar conform statisticilor sunt mai multi pe twitter decat pe instagram. Eu o te sfatuiesc sa le folosesti pe amandoua!

Posted : 08/09/2020 9:20 pm
(@avenasilver)

Eu le folosesc pe amandoua. E mult mai usor sa iti aduni followers pe Instagram, dar da, cum spuneau si fetele mai sus, Twitterul este mai permisiv.

Posted : 12/10/2020 4:56 pm
(@adira)

Pe twitter targetezi direct americanii sau nemtii. Sunt si putini europeni pe twitter, dar foarte buni pentru ca acolo au cont multi in industriile mari.

Posted : 03/11/2020 11:28 am
(@mallorie)

Hello, eu le folosesc pe amandoua dar am observat ca locatia din care vin majoritatea membrilor tai conteaza foarte mult. Spre exemplu, daca observi ca acestia vin din USA sau UK, este mai indicat sa folosesti Twitter-ul deoarece isi petrec mai mult timp pe el decat pe Instagram. Partea proasta cu Twitter-ul este totusi ca nu se bazeaza foarte mult pe vizuale (poze). Eu iti sugerez sa le folosesti pe amandoua, nu stii niciodata de unde rasarele iepurele. Succes!

Posted : 09/11/2020 5:39 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?